Lukova e transformuar gati per sezonin e ri turistik!

Written by on 10/04/2018

Lukova e transformuar gati per sezonin e ri turistik!

 

Lukova, nje prej perlave te bregut te Jonit, eshte transformuar totalisht pas investimeve te kryera dhe eshte gati te prese turistet ne sezonin e ri veror. Shesh i ri qendror i qytezes bregdetare tashme eshte me pamje te re, ndersa parqet dhe pemet e mbjella i kane shtuar edhe me shume gjelberimin zones. Gjithashtu rruget e Lukoves jane ndriçuar, fasadat e pallateve jane rikonstruktuar, rruget e brendshme te saj jane rindertuar, si per automjetet ashtu edhe per kembesoret. Ne nje pozite mjaft te favorshme gjeografike, Lukova ofron per pushuesit mundesine e perzgjedhjes se nje pakete mjaft te kombinuar pushimesh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist