Linjat ajrore me te mira ne bote sipas Tripadvisor! 

Written by on 10/04/2018

Linjat ajrore me te mira ne bote sipas Tripadvisor! 

Nje sondazh i linjave ajrore me te mira ne bote te perpiluar nga TripAdvisor ka vendosur Singapor Airlines ne krye  te renditjes. Per e renditjen e rezultateve jane analizuar pergjigjet e udhetareve per nje periudhe 12-mujore ne nje algoritem te tille qe fokusohej te sasia dhe cilesia e kritikave. Air New Zealand renditet e dyta ne liste, duke bere qe fituesit i vitit te kaluar, Emirates te zbriste ne vendin e trete. Nderkohe, transportuesit aziatike performuan mire, me tre kompani te tjera ajrore: Japan Airlines, EVA Air dhe Korean Air. E vetmja kompani ajrore amerikane ne liste ishte Southwest Airlines, ku udhetaret vleresonin programin e saj te anetaresimit. Nderkohe, shume linja ajrore te njohura europiane nuk u shfaqen ne listen e 10 linjave me te mira ajrore ne bote.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist