“Lonely Planet” rendit Shqiperine, destinacion must per 2019!

Written by on 02/02/2019

“Lonely Planet” rendit Shqiperine, destinacion must per 2019!
“LonelyPlanet”, faqja e njohur e internetit qe u kushtohet udhetimeve turistike, rendit Shqiperine ne destinacionet me te mira per vitin 2019 duke e krahasuar me destinacione si Argjentina, Egjipti apo SHBA-ja. Shqiperia percaktohet nga “Lonely Planet” si nje destinacioni i fshehur europian me plazhe te mrekullueshme, histori unike dhe ku nuk ka turma te medha turistesh. Portali i udhetimeve nuk le pas edhe kuzhinen shqiptare, cmimet e mira apo arkeologjine. Riviera Shqiptare, Apolonia e Butrinti si dhe kryeqyteti i Tiranes jane disa prej atraksioneve te keshilluara per tu vizituar nga turistet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist