Londra me një projekt të ri, synon të sjellë vizitorët në qendër të qytetit

Written by on 20/02/2021

Një instalim i ri i përkohshëm do të ndërtohet në qendër të Londrës këtë verë për t’u siguruar vizitorëve në qendër të qytetit një perspektivë të re. Bëhet fjalë për një strukturë të gjatë 25 metra që synon të ripërcaktojë lidhjen midis Oxford Street dhe Hyde Park, ndërsa u jep vizitorëve pamje të rrallë mbi park.

A rendering of the Marble Arch Hill installation in London

Ky projekt është ideuar sepse Këshilli i Qytetit të Westminster dëshiron të krijojë një interes të ri në zonë, diktuar nga kushtet e pandemisë së Covid-19. “Ky projekt është një mundësi e mrekullueshme për t’i dhënë një impuls një lokacioni shumë të njohur në Londër”, shprehet një nga ideatorët e projektit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist