“Nevoja është nëna e shpikjes” ! Ju prezantojmë me hotelin e pazakontë në Singapor

Written by on 20/02/2021

Pas katër muajsh ndërtimi është hapur në Singapor hoteli dhe qendra e parë e biznesit pa karantinë. Vendosja e një regjimi rigoroz të testimit, strategjive të zbulimit të hershëm, gjurmimit të kontakteve dhe ndarjeve hermetike janë 4 parimet kryesore të këtij hoteli me një strukturë të pazakontë.

Image result for singapor buble hotel

Qëllimi është t’u japë udhëtarëve sigurinë e nevojshme teksa takohen përsëri personalisht.  “Ne jemi të gatshëm tani, t’u ofrojmë udhëtarëve të biznesit mundësinë e rifillimit të takimeve personale ndërkohë që bëjmë pjesën tonë për të forcuar rimëkëmbjen ekonomike për Singaporin”, shprehet kreu i kompanisë, Z.Hu./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist