Greqia ka në plan të krijojë vizë speciale për nomadët dixhitalë

Written by on 20/02/2021

Qeveria e Greqisë po planifikon të prezantojë viza të veçantë për nomadët dixhitalë, e cila do të lejojë qytetarët e angazhuar në punë të largëta, të punojnë nga Greqia. Plani që do të realizohet së shpejti, vjen pas një marrëveshje të përbashkët të arritur midis Ministrave të Greqisë të Migracionit dhe Punëve të Jashtme për të ndihmuar punëtorët në distancë përmes këtij trendi të ri inovativ.

Image result for greece special viza

Sipas projektit, viza dixhitale e nomadit mund të kombinohet me stimuj tatimorë, të cilët do të tërhiqnin investime të përhershme./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background