Estonia përjashton 8 vende të BE-së nga kufizimet në kufi

Written by on 20/02/2021

Autoritetet Estoneze kanë përjashtuar nga kufizimet e hyrjes tetë shtetet anëtare të Bashkimit Evropian dhe Zonës Shengen, një vendim që hyn në fuqi më 22 shkurt. Sipas një njoftimi për shtyp të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Estonisë, gjatë gjithë javës së ardhshme, ardhjet nga këtë vende, ku shkalla e infeksionit është nën 150 persona për 100.000 banorë në dy javët e fundit, nuk do të duhet më të bëjnë karantinë 10-ditore.

Image result for estonia covid 19

Rregulli vlen për Kroacinë, Danimarkën, Finlandën, Gjermaninë, Greqinë, Islandën, Lihtenshtajnin dhe Norvegjinë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background