Llojet e turizmit qe po zhvillohen me shume ne Shqiperi!

Written by on 20/05/2018

Turizmi sportiv dhe i aventures po njeh rritje ne vendin tone krahas turizmit detar dhe atij malor. Sipas operatoreve turistike, ky lloj  turizmi i cili ka qene jo shume i zhvilluar ne vendin tone , po peson nje rritje prej 30% ne vit. Nje tjeter lloj turizmi  qe po njeh zhvillim ne Shqiperi eshte Turizmi shendetesor duke qene se Shqiperia ka avantazhe konkurruese  qe nga çmimet e uleta si dhe afersia  me tregjet e medha.Turizmi i biçiketave po ashtu po njeh nje norme rritje me 10% ne vit si nje metode e transportit qe mendohet te kete nje rritje ne vendet e Europes, ne dhjete vitet e ardhshme. Edhe Ekoturizmi eshte produkt ne  rritje rreth 10 % deri 20% ne vit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist