1 qershori sjell masa ta ashpra per derdhjen e ujrave te zeza ne det!

Written by on 20/05/2018

Forca e ligjit do te jete e ashper pas dates 1 qershor per çdo subjekt qe derdh ujerat e zeza ne det ka deklaruar se fundmi ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi. Gjate nje inspektimi ne Tale te Lezhes, ministri Klosi theksoi se do te kete masa te ashpra per kedo qe nuk zbaton lejen mjedisore ne raport me shtetin per te pastruar ujerat e zeza dhe per te administruar mbetjet urbane. Ministri u ka bere thirrje strukturave qe ushtrojne veprimatarine e tyre ne plazhe qe te implementojne impiantet e pastrimit te ujrave te zeza.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist