Linja ajrore”kërkon ndihmë”, sot afati i fundit për të shpëtuar!

Written by on 21/11/2019

Ministria e Zhvillimit Ekonomik në Itali, ka deklaruar se janë pjesërisht optimistë për të ardhmen  e linjës ajrore “Alitalia”që është  gati për të falimentuar, pasi një partner kryesor shpëtimi është tërhequr nga investimi. “Alitalia” është në administrimin e kontrolluar nga qeveria që nga viti 2017, dhe që nga ajo kohë autoritetet italiane kanë kërkuar investitorë privatë. Dita e sotme është afati i fundit të ofertës për linjën ajrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist