Laguna e Nartes me rekord turistesh, dyfishim nga viti i kaluar!

Written by on 29/08/2018

 

Vetem kete sezon, nga janari, Laguna e Nartes me qender Zvernecin u vizituan nga rreth 30 mije turiste te natyres, te vezhgimit te shpendeve dhe ata qe preferojne dunat detare per nje plazh te paster e te qete. Ky numer eshte sa dyfishi i vizitoreve qe qendruan ne kete territor gjate gjithe vitit 2017. Te dhenat ka bere te ditura pergjegjesit te Sektorit  te Monitorimit  te lagunes ne Administraten e Zonave te Mbrojtura e Vlores. Ajo qe turistet, shqiptare edhe te huaj, duket se vleresojne se tepermi eshte ambienti i paprekur qe i ben ata te impresionohen ne çast nga natyra e mrekullueshme. 

 

 

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist