Ky vend nga 1 korriku do te ofroje transport publik falas per banoret!

Written by on 22/05/2018

Estonia eshte e vendosur te ofroje nje transport publik falas per banoret e saj ne pjesen me te madhe te vendit. Skema falas do te ofrohet nga data 1 korrik. Vendi eshte tashme nje lider boteror sa i perket transportit te lire publik, pasi biletat per autobuset, trenat dhe tramvajet u hoqen ne vitin 2013 ne kryeqytetin Talin duke u bere vendi i pare europian qe i ofroi banoreve te tij nje transport publik falas. Qellimi i kesaj nisme eshte zvogelimi i ndotjes nga makinat dhe trafiku i renduar. Ne vend te perdorimit te makinave personale, banoret do te nxitet ti kthehen tramvajeve dhe autobuseve publik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist