Ky është vendi që konsumon më shumë çokollatë, në të gjithë botën!

Written by on 27/12/2019

Vendi që të vjen në mendje sapo përmend çokollatën është Zvicra. Ajo zë pozicionin e parë për konsum vjetor që arrin në 8.8 kg për frymë. Pjesë e listës së konsumuesve më të mëdhenj të çokollatës janë edhe Gjermania dhe Austria , përkatësisht 7.9 dhe 8.1 kg. Vendet që konsumojnë më pak çokollatë janë ato aziatike, Kina dhe Japonia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist