Shqiptarët do të kenë një aeroport të ri!

Written by on 27/12/2019

Kadastra Shqiptare ka njoftuar se pas një pune të detajuar një terren, në zonën kadastrale 3425  Shtiqën Kukës, përfundoi regjistrimin fillestar  që përfshin 7 mijë e 590 pasuri. Nga data 24 dhjetor, i gjithë materiali hartografik është hedhur në sistemin e ASHK dhe të gjithë ata që kanë prona bujqësore apo banesa në këtë zone janë ftuar të aplikojnë pranë drejtorisë rajonale të Kadastrës Kukës për t’u pajisur me certifikatën e e pronësisë për pronën e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist