Ky është shteti i “priviligjuar” nga fusha e turizmit!

Written by on 10/06/2019

 

 

Sipas raporteve të qeverisë amerikane, SHBA ishte tregu më i fuqishëm botëror gjatë tremujorit të parë të vitit 2019. Shkak i këtij fuqizimi ka qenë sektori i turizmit. Gjatë kësaj periudhe janë vënë re një numër shumë i lartë i vizitorëve të huaj në SHBA dhe Karaibe. Kjo situatë nuk ka ndikuar aspak për mirë në tregun europian pasi rezulton me të ardhura 0.6% më pak në krahasim me vendet e lartpërmendura.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist