Gjallesat në oqeane rrezikojnë shfarosjen

Written by on 10/06/2019

 

 

Ndotja dhe veprimtaritë e pandërgjegjshme njerëzore janë bërë një problem shqetësues kryesisht për oqeanet dhe gjallesat që gjenden në to. Një numëri pafundëm si zogjtë e detit, balena, foka, peshq dhe të tjera gjallesa janë gjendur të ngordhura në breg. Sipas specialistëve të fushës plastikat, rrjetat e peshkimit të përdorura nga njerëzit apo derdhjet e mbetjeve industriale janë bërë shkak kryesor për ngordhjen e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist