Ja cilat shtete vlerësohen maksimalisht për shërbimet turistike!

Written by on 10/06/2019

 

 

Spanja, Greqia dhe Bullgaria kanë marrë vlerësim maksimal për turizmin dhe shërbimet që ofrojne. Ky perfundim eshte marre nga një anketim i zhvilluar me turistët që kanë vizituar 16 shtete të botës si Dubain, Spanjën, Greqinë, Kroaci, Portugali, Bullgarine, Turqi, Tailandën, Caraibet, Italine e shume te tjera. Ndërsa në fund të listës qëndron Dubai

Port de Soller, Mallorca, Spain


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist