Hapet gara për projektin e rehabilitimit të hekurudhës!

Written by on 10/06/2019

 

 

Minstria e Infrastrukturës dhe Energjisë do të hapë garën për rehabilitimin e hekurudhës Tiranë-Durrës, si dhe ndërtimit të linjës së re drejt Rinasit. Pjesë tenderizuese do të jenë 8 kompani të cilat kanë kaluar fazën parakualifikuese të shpallur prillin e vitit të kaluar. Linja e rehabilituar do të lejojë shpejtësinë 100 km/orë. Kosto totale e projektit kap vlerën 90 milion euro.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist