Ky është kontinenti që do të udhëheqë botën në të ardhmen!

Written by on 09/12/2019

Azia po udhëheq botën në pagesat me para elektronike me kompanitë si “Alibaba”, “Tencent” dhe “Grab”. Në Kinë, më shumë se 600 milion njerëz përdorin pagesat e lëvizshme dhe në të gjithë Azinë Juglindore njerëzit po e kapin shumë shpejt këtë tendencë. Vendet e Azisë Juglindore po e bëjnë ekonominë e katërt më të madhe në botë dhe rajoni ka një numër të lartë të përdoruesve të lëvizshëm të internetit.Ky është rajoni me interesat më të larta për të punuar, ndaj ka dhe ritmet më të larta të rritjes së kësaj tendence.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist