Nëse keni planifikuar fluturim këtë javë, kontrolloni biletën! Në këtë datë greva mund të anullojë udhëtimet ajrore!

Written by on 09/12/2019

Fluturimet e planifikuara në datën 13 dhjetor nga Shqipëria drejt Italisë dhe anasjelltas do të kenë nevojë për një kontroll të dytë .”La Stampa” ka shkruar se me datë 13 dhjetor është parashikuar që në Itali do të zhvillohet një grevë e transportit ajror që do të zgjasë 24 orë. Greva ka në fokus dhënien e një mesazhi për krizën në të cilën ndodhet sektori dhe pasiguritë mbi disa kompani ajrore.  Sipas sindikatave ky veprim pason grevën kombëtare të 6 korrikut që zgjati vetëm 4 orë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist