Ky është eventi më i madh i blerjeve në botë!

Written by on 25/11/2019

Volumi i biznesit gjatë datës 11 dhe 16 nëntor ka prekur rekordin vjetor, një total prej 2.3 miliardë njësive. Këto shifra përkthehen në një rritje me rreth 23% krahasuar me një vit më parë. Data 11 nëntor ose dita e beqarëve në Kinë festohet prej disa vitesh si festa më e madhe për të blerë .Duke patur parasysh përmasat e tregut kinez , kjo festë është eventi më i madh  në botë për të blerë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist