Kroacia mbyll nje 2018 te suksesshme ne turizem!

Written by on 22/01/2019

Kroacia mbyll nje 2018 te suksesshme ne turizem!

Kroacia e cileson 2018 si nje vit rekord ne turizem me me shume se 90 milione nete te kaluara
nga turistet ne vend, nje rritje me 5% me shume se viti i kaluar. Fitimet ne sektorin turistik kane
kaluar mbi 10 miliard euro sipas ministrit te turizmit ne vend. Se bashku me kreun e organizates
kombetare te turizmit ne kroaci , ministri i turizmit atje ka organizuar nje event qe kishte si
qellim vleresimin e shifrave ne turizem dhe prezantimin e planeve per kete vit. Ministria theksoi
se do te punohet me shume qe gjate 2019 te kete me shume turiste ne vend dhe te rritet cilesia e
sherbimit ndaj tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist