Turqia, destinacioni i preferuar per turizem mjeksor nga ballkanasit!

Written by on 22/01/2019

Turqia, destinacioni i preferuar per turizem mjeksor nga ballkanasit!

Ballkanasit ne jo pak raste preferojne te shkojne ne Turqi per turizem mjeksor per shkak te
cilesise se sherbimeve dhe çmimeve.Sipas specialisteve te sektorit ne Turqi duke qene se vendet
e Ballkanit jane te vogla ne termat e popullsise, investimet e autoriteteve shendetsore te ketyre
vendeve per te trajtuar semundje te rralla ose jo shume familjare per ta jane te pakta. Nder vendet
qe preferojne te marrin keto sherbime ne Turqi jane : Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Bosnje
Hercegovina, Mali i Zi dhe Greqia. Te dhenat tregojne per rreth 8 milione ballkanas qe udhetojne
per turizem mjeksor ne Turqi ne vit. Ky vend po kthehet ne nje prej destinacioneve me turizmin
mjeksor me te zhvilluar ne Europe.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist