Al Jazzera i kushton tre episode te programit “Udhetari”, Shqiperise turistike!

Written by on 22/01/2019

Al Jazzera i kushton tre episode te programit “Udhetari”, Shqiperise turistike!

Te shumta jane mediat boterore qe po shkruajne per turizmin shqiptar kete fillim viti. Kete here
ne programin e njohur te medias Al Jazeera, ‘Udhetari”, shpalosen bukurine natyrore te
Shqiperise. Reportazhet te cilat po marrin shume klikime, jane realizuar permes tre pjeseve, te

cilat nisin me veriun e Shqiperise, nje pjese e Kosoves, dhe zbresin me poshte deri ne Krujen

historike. Ne episodin e pare vemendjen e marrin Alpet Shqiptare te largeta dhe te thyera.
Episodi i dyte flet per te gjithe qytetet pjese te trashegimise boterore Unesco ndersa pjesa e trete
ben nje reportazh te plote te bregdetit shqiptar, sipas tyre te “deteve te smeralda”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist