“Kroacia e re” është në pritje të një viti mbresëlënës!

Written by on 06/01/2020

Klasifikimi i destinacioneve më të kërkuara turistike dhe sugjerimet për të gjithë ata që kërkojnë të udhëtojnë, janë në fokus të ditëve të para të vitit 2020. Faqja britanike “TravelWeekly”, ka sugjerimet e saj për destinacionet në të cilat mund të drejtohen  turisitët këtë vit.”Grali i shenjtë” i turizmit të aventurës po zbulon një thesar pak të njohur që ndodhet shumë pranë pragut tuaj. Shqipëria është një prej tyre, një vend i fsheur mes Greqisë dhe detit Adriatik .Tregu i turizmit të shtetit ballkanik është rritur mesatarisht me 20% në vit gjatë katër viteve të fundit , duke u vlerësuar si “Kroacia e re”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist