Ish zonja e parë zgjidhet për herë të parë rektore e një universiteti!

Written by on 06/01/2020

Hillary Clinton është emëruar rektorja e re e universitetit”Queen” në Irlandën  e Veriut. Ish zonja e parë e parë e SHBA-së dhe ish sekretarja e shtetit dhe senatorja është emëruar rektorja e 11-të e universitetit dhe gruaja e parë që merr këtë titull. Clinton e cila nuk arriti të fitonte zgjedhjet presidenciale në SHBA , zotëron një doktoraturë nderi nga universiteti” Queen”. Ajo do të shërbejë si rektore e universitetit për një mandat 5-vjeçar.


Current track

Title

Artist

Background