Rrugët e këtyre qyteteve do të monitorohen nga radarët e rinj,autoritetet rrugore bëjnë apel për drejtuesit e makinave!

Written by on 06/01/2020

Masat e kontrollit nga ana e Policisë Rrugore në të gjitha rrugët urbane, interurbane dhe ato rurale janë shtuar për të parandaluar aksidentet rrugore. Tirana, Lezha,Durrësi,Fieri dhe Elbasani kanë nisur monitorimet me radarët Trucam për të parandaluar aksidentet që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara.Radarët do të monitorojnë edhe në rrugët e brendshme të Tiranës. Policia Rrugore ka apeluar për të gjithë drejtuesit e mjeteve që të respektojnë sinjalizimin rrugor për të shmangur aksidentet dhe penalitetet e parashikuara në Kodin Rrugor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist