Kroaci, vera 2019 do te sjelle rekord turistesh

Written by on 06/02/2019

Kroaci, vera 2019 do te sjelle rekord turistesh
Drejtori i Entit Kroat te Turizmit ka konfirmuar se vera e vitit 2019 do te sjelle nje rekord turistesh per vendin dhe do te jete nje nder me te mirat e decades se fundit. Nje fluks turistesh europiane jane regjistruar edhe vitin e kaluar ne destinacionet bregdetare kroate. Nderkohe numri i pergjithshem i turisteve per kete vit pritet te arrije ne 10 milione.

Panoramic view of the Old Town of Dubrovnik, Croatia


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist