Kosova qe sot me nje kod zyrtar telefonik

Written by on 15/02/2019

Kosova qe sot me nje kod zyrtar telefonik

 

Qytetaret e Kosoves, nga dita e sotme nuk do te mund t’i perdorin telefonat e tyre me kodet +377 dhe +386. Nga data 15 e ketij muaji, kodi i vetem zyrtar i shtetit per komunikim telefonik eshte +383.Dy operatoret me te medhenj ne Kosove, njoftuan edhe zyrtarisht se i kane nderruar kodet e tyre. Autoriteti Rregullator i Komunikimeve Elektronike dhe Postare beri te ditur se operatoret qe perdorin ende prefikse telefonike te huaja ne Kosove do te vazhdojne te gjobiten bazuar ne vendimin e nr 1263. Po ashtu, ne ARKEP kane thene se qytetaret te cilet nuk nderrojne prefiksin per thirrje, numra nuk jane me te qasshem prandaj duhet te perditesohet lista e perdorueseve me prefiksin+ 383.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist