Kompania ajrore angleze, një taksë të re për pasagjerët!

Written by on 10/05/2019

Departamenti i transportit të kompanisë ajrore britanike Monarch Airlines,  ka rekomanduar një taksë të re për pasagjerët. Sipas kompanisë, kjo taksë lidhet me faktin se linja ajrore po shkon drejt një kolapsi. Sipas raportit së linjës ajore, kjo taksë do të sigurojë ekuilibrin e duhur midis mbrojtjes së konsumatoreve dhe interesave të taksapaguesve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist