Kohë të vështira, por Dubai rrëmben çmimin e rëndësishëm në turizëm!

Written by on 16/02/2021

Dubai ka marrë njohjen kryesore globale për mbajtjen e sigurt të turistëve dhe punëtorëve të turizmit. Marcelo Risi, shefi i Departamentit të Komunikimeve të Organizatës Botërore të Turizmit tha se Dubai është një shembull i bashkëpunimit të mirë midis qeverisë dhe biznesit.

Organizata Botërore e Turizmit shprehet e kënaqur të shohë Dubain, por edhe destinacione të tjera në botë që promovojnë elemente të tillë si solidariteti dhe bashkëpunimi për të mbështetur sektorin e turizmit. Organizata mendon se besimi dhe qëndrueshmëria janë thelbësore në procesin e rimëkëmbjes së turizmit./radiotravel.al

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist