Çekia shpall për të dytën herë gjendjen e jashtëzakonshme

Written by on 16/02/2021

Për dy javët në vijim Çekia do të jetë sërish në gjendje të jashtëzakonshme. Si një nga vendet e goditura më rëndë në Bashkimin Evropian prej Covid-19, Çekia synon përmes këtij vendimi të vendosë nën kontroll pandeminë.

 

Aktualisht të drejtat e popullsisë për të punuar dhe udhëtuar janë kufizuar ndjeshëm, deri në një vendim të dytë, pas rishikimit të efektivitetit të masave./radiotravel.al


Current track

Title

Artist

Background