Vendi më i madh në Lindjen e Mesme mirëpret turistët nga e gjithë bota!

Written by on 16/02/2021

Departamenti përgjegjës për promovimin e turizmit në Arabinë Saudite ka njoftuar fillimin e udhëtimeve drejt Arabisë, vendi më i madh në Lindjen e Mesme. Oferta e turizmit saudit fokusohet në ofrimin e aventurave, kulturës dhe trashëgimisë autentike arabe të mbështetur nga mikpritja e jashtëzakonshme.

 

 

 

Hapja e dyerve për turistët synon të lidhë Arabinë Saudite me botën, të ndërtojë ura midis kulturave dhe të krijojë prosperitet për të ardhmen. Procesi i vizave saudite filluar në shtator të 2019-ës, është një proces krejtësisht digjital.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background