Klosi pershendet “Smile Albania”, projekti do te rikthehet edhe ne 2019!

Written by on 31/10/2018

Sezoni i turizmit veror u mbyll me nje bilanc mjaft pozitiv persa i perket numrit te turisteve qe vizituan vendin tone. Nje prej risve te ketij sezoni ishte dhe projekti “Smile Albania”  qe luajti nje rol ne pritjen, orientimin dhe menaxhimin profesional te vizitoreve te huaj, nga te rinjte shqiptare. 1000 te rinj, u perfshine ne promovimin e turizmit duke ndihmuar ne organizimin e mikpritjes, dhenies se informacioneve te nevojshme tek turistet, zbuluar trashegimine kulturore, reklamimin e bukurive te natyres. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit ka falenderuar te rinjte e Smile Albania se fundmi ne Durres duke theksuar se pas suksesit te ketij viti projekti do te vijoje edhe pergjate sezonit te ardhshem turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist