Klosi, masat per mjedisin ne favor te zhvillimit te turizmit ne vend!

Written by on 16/11/2018

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit eshte e vendosur te ndertoje nje mekanizem te ri ne zbatim te politikave qe mbrojne mjedisin dhe per rrjedhoje promovojne turizmin. Sipas nje deklarate te fundit te Ministrit te Turizmit numri i turisteve  pati rritje te jashtezakonshme kete vit krahasuar me çdo vit tjeter. Sfida tashme eshte te presim 10 milion turiste dhe per te arritur kete eshte pergatitur nje liste me problematika kryesisht sa i takon mjedisit. Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit zbardhi nje plan prej 365 masash per 365 ditet e vitit te ardhshem turistik, ku evidentohen problematikat me qellim permiresimin e tyre ne 2019-n.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist