Sheshi “Taulantia” ne Durres drejt rikonstruksionit, ja ndryshimet…!

Written by on 16/11/2018

Sheshi “Taulantia” ne qytetin bregdetar te Durresit do t’i nenshtrohet se shpejti rikonstruksionit duke marre keshtu nje pamje te re. Bashkia e Durresit ka hapur procedurat e prokurimit publik per ndertimin e ketij parku te madh, ku per kete investim fondi limit i percaktuar kap vleren e 362.8 milione lekeve.Projekti parashikon nje sere nderhyrjesh, ku nder to perfshihen krijimi i me shume hapesirave publike per qytetaret, sheshe, hapesira te gjelberuara e te ndriçuara. Po ashtu, eshte projektuar njekohesisht edhe ndertimi i parqeve per aktivitete sportive dhe kende lojera per femije. Nga detajet e investimit eshte parashikuar edhe krijimi i nje hapesire te re prane portit, duke u bere pjese e shetitores pergjate detit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist