Rriten fluturimet kete vit, Amerika dhe Europa ne krye te klasifikimit!

Written by on 16/11/2018

Vitet e fundit udhetimet nga ajri jane preferuar gjithnje e me shume duke pesuar nje rritje te konsiderueshme ne mbare boten. Me shume se kater miliarde njerez udhetuan nga ajri vitin e kaluar. Sipas te dhenave nga Shoqata Nderkombetare e Transportit Ajror, gjate gjysmes se pare te vitit 2018, udhetimi ajror u rrit me 7%.Sidoqofte, vende te ndryshme ne mbare boten kane standarde te ndryshme per sa i perket aspektit te sigurise se tyre, kuadrit teknik dhe rregullator. Si rezultat, SHBA dhe Bashkimi Europian kane krijuar programe te shqyrtimit per te percaktuar nese nje komb dhe linjat e tyre ajrore permbushin standardet nderkombetare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist