Kina burimi me i rendesishem per shpenzimet turistike ne bote!

Written by on 30/04/2018

Kina burimi me i rendesishem per shpenzimet turistike ne bote!

 

Statistikat nga Organizata Boterore e Turizmit e Kombeve te Bashkuara tregojne se Kina ishte burimi me i rendesishem i tregut per shpenzimet turistike ne vitin 2017. Organizata njoftoi se ne vitin 2017, turistet kineze shpenzuan gjithsej 258 miliarde $ ne udhetimet turistike nderkombetare.Shifrat e shpenzimeve turistike te kinezeve lene pas turistet amerikane, te cilet renditen te dytet duke u pasuar nga gjermanet qe shpenzuan 84 miliarde $ per udhetimet turistike nderkombetare.Sipas Organizates, rritja e vazhdueshme e tregjeve te reja ne zhvillim kontribuon ne rritjen dhe diversifikimin e tregut me destinacione te reja e te shumellojshme turistike.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist