Turiste skandinave vizitojne Pogradecin!

Written by on 30/04/2018

Turiste skandinave vizitojne Pogradecin!

Mbi 400 turiste gjermane dhe nga vendet skandinave vizituan Pogradecin se fundmi. Ne Pogradec mberriten rreth 10 autobuse me vizitore te huaj, te cilet kishin perfshire ne itinerarin e tyre turistik vizitat ne Lin, Tushemisht dhe vendbanimet antike ne kete zone.Edhe pse sezoni turistik ende nuk ka nisur zyrtarisht, verehet nje rritje e numrit te turisteve te huaj qe vizitojne Pogradecin.Bazilika e Linit, Kalaja e Pogradec, Guri i Kamjes, Ura e Golikes dhe varret e poshtme te Selces, jane disa prej atraksioneve kryesore turistike te Pogradecit.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist