Këto vende tani ofrojnë vaksina COVID-19 për turistët

Written by on 14/07/2021

Disa zona të nxehta turistike kanë shkuar një hap më tej, duke u ofruar turistëve mundësinë për tu vaksinuar në një përpjekje për të tërhequr më shumë udhëtarë, pasi 2020 e gjunjëzoi këtë sektor. Midis këtyre vendeve ka destinacione  të vogla, por të famshme turistike si Maldivet, si dhe vende më të mëdha si Rusia e madje edhe SHBA-ja.

Vende të tjera që po ofrojnë vaksina falas për turistët janë Abu Dhabi dhe ishujt indonezianë të Balit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background