Destinacionet e njohura evropiane po shtrëngojnë sërish kufizimet e COVID-19

Written by on 14/07/2021

Kombet evropiane po rivendosin disa masa COVID-19 në një përpjekje për të frenuar numrat në rritje të variantit shumë infektues Delta. Franca ka forcuar kufizimet e udhëtimit, Spanja ka rivendosur ndalime në pikat e nxehta turistike, Greqia po forcon kufizimet e hyrjes në restorante, bare dhe muze ndërsa Hollanda po shtrëngon pjesëmarrjen në restorante dhe klube të natës.

Në vetëm disa javë, rritja e infeksioneve Deta ka përmbysur trendin rënës që shumica e vendeve evropiane kanë raportuar që nga fundi i pranverës, duke kërcënuar të zhbëjë përparimin në luftën kundër virusit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background