Kanadaja nis njohjen biometrike per vizitoret nga 31 korriku

Written by on 22/06/2018

Kanadaja nis njohjen biometrike per vizitoret nga 31 korriku

 

Nga 31 korriku ne Kanada do te nise aplikimi i njohjes biometrike per kerkesat e vizave turistike, vizave te punes dhe te studimeve ne kete vend. Procedura e re do te jete e vlefshme per te gjithe qytetaret e huaj vec atyre nga SHBA,  dhe do te ndahet ne dy etapa: Nga 31 korriku per Europen, Afriken dhe Lindjen e Mesme e nga fundi i ketij viti per Azine dhe Pacifikun. Objektivi i kesaj risie do te jete lehtesimi i hyrjes ne vend te udhetareve e turisteve nepermjet njohjes se te dhenave biometrike te tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist