Kalifornia investon 738 miliard $ per elektrizimin e transportit

Written by on 02/06/2018

Komisioni i Sherbimeve Publike te Kalifornise do te investoje 738 milione dollare ne projektet e elektrizimit te transportit ne te gjithe shtetin, si pjese e qellimit te saj te vitit 2030 per reduktimin e ajrit te paster dhe te gazeve serre. Komisioni miratoi ngritjen e stacioneve te ngarkimit dhe infrastruktures per te mbeshtetur automjetet elektrike te pasagjereve dhe kamionet. Programi, i cili do te zbatohet gjate pese viteve te ardhshme, do te siguroje zbritje per banoret per instalimin e stacioneve te ngarkimit ne shtepite e tyre dhe gjithashtu do te krijoje infrastrukture ne disa vende per te mbeshtetur elektrifikimin e automjeteve te mesme ose te renda.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist