Rruga e Lumit ne Vlore perfundon brenda 2 vitesh

Written by on 02/06/2018

Brenda dy viteve rruga e Lumit te Vlores do te jete teresisht e perfunduar. Keshtu eshte shprehur se fundmi  ministri i Infrastruktures dhe Energjise qe theksoi se segmenti i pare me nje gjatesi prej 23 km i cili shtrihet nga fshati Sherishte deri ne fshatin Gjorm pritet te perfundoje ne vjeshte. Ndersa jane drejt perfundimit edhe procedurat tenderuese edhe per dy segmentet e tjera. Segmenti i dyte 27.1 km shtrihet nga Ura e Gjormit-Brataj-Ura e Laskos ndersa segmenti i trete prej 23.7 km vazhdon nga Ura e Laskos-Qeparo dhe Kuç. Ky investim do te kete nje ndikim te jashtezakonshem duke sjelle nje zhvillim ekonomik e turistik ne te gjithe zonen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist