Ka një arsye tjetër përse Antalya po tërheq gjithnjë e më shumë turistë

Written by on 03/09/2021

Antalia mbetet kryeqyteti turistik i padiskutueshëm i Turqisë, duke tërhequr miliona vizitorë çdo vit. Por kohët e fundit qyteti po mburret gjithashtu me infrastrukturën mjekësore me cilësi të lartë, duke përfshirë mjekët dhe aparaturat më të fundit të shëndetit.

Të dhënat tregojnë se turizmi mjekësor dhe dentar në Turqi po rritet gjithnjë e më shumë, veçanërisht në Antalia ku spitalet ofrojnë trajtim në të gjitha fushat. Turqia renditet ndër 10 vendet më të mira në botë sa i përket turizmit shëndetësor./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist