Tirana, e treta në Evropë për rritjen më të shpejtë të qyteteve!

Written by on 04/09/2021

Në mesin e qyteteve me rritjen më të shpejtë në Evropë rezulton të jetë edhe Tirana.  Në vendin e parë renditet Balashikha e Rusisë me 2.01%, në vendin e dytë është Tyumen sërish e Rusisë me 1.88% dhe në vendin e tretë është Tirana me 1.63% që ndiqet nga Oslo e Norvegjisë.

Ky klasifikim është bërë nga Visual Capitalist, kompani e fokusuar në çështjet e tregut, teknologjisë, energjisë dhe ekonomisë globale./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background