Ja destinacioni me i mire per turizmin e qendrueshem kete vit!

Written by on 22/11/2018

Gothenburgu ne Suedi eshte shpallur destinacioni i pare ne bote per zhvillimin e qendrueshem kete vit. Titulli u dha nga Indeksi Global i Destinacioneve te Qendrueshme 2018. Politikat e ketij qyteti dhe sektori turistik jane perkushtuar plotesisht drejt zhvillimit te qendrueshem duke e bere Gothenburgun nje vend terheqes por edhe ekologjik. Listen e qyteteve te gjelbra per kete vit e vijojne kryesisht ato europiane si Kopenhageni, Zyrihu,Shtutgarti, Helsinki, Stokholmi dhe Frankfurti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist