Dita e Kulinarise Shqiptare ne Bruksel, kuzhina qe prezantohet me autobus!

Written by on 22/11/2018

Tradita shqiptare e kulinarise udheton drejt Belgjikes per nje aktivitet te veçante.Ne datat 26-27 nentor ne Bruksel do te zhvillohet panairi “Ditet e Kulinarise shqiptare ne Bruksel”.Ne kete nisme qe vjen si nje bashkepunim i Agjencise Kombetare te Diaspores e veçanta eshte autobusi, i cili ka nisur dje udhetimin drejt sheshit “Place du Luxembourg”, ku edhe do te zhvillohet aktiviteti. Pergjate ketyre dy diteve te gjithe shqiptaret, por edhe qytetare te tjere te Brukselit, do te kene mundesine te shijojne produktet tipike tradicionale shqiptare.“Dita e Kulinarise” perpos promovimit te produkteve dhe recetave shqiptare ne Diaspore ka per qellim te nxise shkembimin e kulturave gastronomike dhe bashkepunimit me kompani te vendit prites te Diaspores Shqiptare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist