Ja cili është vendi i parë në botë që do të ketë transport publik falas!

Written by on 03/01/2020

Nga data 1 mars Luksernburgu do të bëhet vendi i parë në botë ku transporti publik do të jetë falas.Sipas autoriteteve në këtë mënyrë do të ulet numri i makinave në vend, duke qenë pjesë e planit afatgjatë për uljen  e emetimit të gazrave të dëmshme. Transporti publik deri tani ishte falas ditën e shtunë dhe në disa ditë të caktuara.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist