Ja cili është shteti me shkallën më të lartë të incidenteve!

Written by on 12/07/2019

Tajlanda është shteti me normën më të lartë të incidenteve të rregjistruara , sidomos si pasojë e numrit të turistëve që e vizitojnë këtë shtet gjatë sezonit turistik. Shteti aziatik për shkak të këtyre incidenteve është përballur me një sërë anullimesh të rezervimeve të pushimeve nga turistë të kombësive të ndryshme, kryesisht nga Britania. Autoritetet tajlandeze kanë vendosur kushtin e siguracionit të detyrueshëm të turistëve që shkelin në vendin e tyre, për të shmangur incidentet. Tajlanda ndiqet nga Zelanda e Re dhe Suedia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist